Κοτόπουλο Κάσιου αργής μαγειρέματος

Αυτό το εκπληκτικό  κοτόπουλο με κάσιους αργής κουζίνας είναι πολύ καλύτερο από το φαγητό σε πακέτο! Το κοτόπουλο είναι παναρισμένο στην τελειότητα, η σάλτσα είναι γεμάτη γεύση και τα κάσιους που κρύβονται παντού είναι το καλύτερο μέρος!

Κάντε αυτό ένα γεύμα που αξίζει το εστιατόριο με αυτές τις πλευρές. Τα δοκιμασμένα και αληθινά αγαπημένα μου θα το κάνουν πεντανόστιμο, Wontons , Egg Rolls και φυσικά Ρύζι .

Συνταγή κοτόπουλου ανακαρδίου αργής κουζίνας

Η αγάπη μου για τα κάσιους είναι βαθιά. Μια φορά αγόρασα ένα μεγάλο πράγμα κάσιους από την Costco και έφαγα ολόκληρο μόνος μου. Τα κάσιους είναι καταπληκτικά. Και όταν προστεθεί σε αυτό το καταπληκτικό κινέζικο γεύμα αργής κουζίνας. Εξωπραγματικό. Αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ να στρώσετε και να ροδίσετε το κοτόπουλο πριν το προσθέσετε στο slow cooker. Είναι ότι πρέπει, κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά σε γεύση και υφή. Θα πάει το κοτόπουλο ανακαρδίου σας στο επόμενο επίπεδο. Αντί η σάλτσα να είναι αραιή, την πήζει όσο ψήνεται και μουλιάζει τη νόστιμη μαρινάδα στο πανάρισμα. Μόλις έγινε, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τόσο νόστιμο φτιάχτηκε στο ταψί.

Το Slow Cooker Cashew Chicken πρέπει να είναι σοβαρά ένα από τα καλύτερα γεύματα αργής κουζίνας που είχα ποτέ! Τα κάσιους προσθέτουν τόση εκπληκτικότητα σε αυτό το γεύμα και ήταν καταπληκτικό! Σαν να μην μπορούσα να σταματήσω να το τρώω καταπληκτικό. Αυτό είναι ένα γεύμα που δεν θα θέλετε να παραλείψετε! Ξέρω ότι η οικογένειά σας θα το λατρέψει όσο κι εμείς!

Read More  Miso Βούτυρο Καλαμπόκι

ΕΝΑ Δ

Συστατικά για το κοτόπουλο ανακαρδιοειδών

Σούπερ απλά υλικά που ενώνονται για να φτιάξουν ένα θεϊκό πιάτο.

  • Στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα χωρίς δέρμα: Περίπου 4 κομμάτια, κομμένα σε κομμάτια 1 ίντσας
  • Άμυλο καλαμποκιού : Επικαλύπτει το κοτόπουλο για να δημιουργήσει την κρούστα όταν ψηθεί στο τηγάνι.
  • Μαύρο πιπέρι : Ενισχυτικό γεύσης.
  • Λάδι Canola : Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μαγειρέψετε το κοτόπουλο.
  • Σάλτσα σόγιας  με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο : Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονική αν θέλετε.
  • Ξίδι από κρασί ρυζιού : Ήπια γεύση που έχει ακόμα τη γεύση.
  • Κέτσαπ : Γλυκό και αλμυρό, ιδανικό για τη σάλτσα.
  • Σάλτσα γλυκού τσίλι : Προσθέτει μια νότα θερμότητας.
  • Καστανή ζάχαρη : Προσθέτει γλυκύτητα και καραμελοποίηση.
  • Σκελίδες σκόρδου : Ψιλοκόψτε το σκόρδο σας
  • Τριμμένο φρέσκο ​​τζίντζερ : Συσκευάζει μια γροθιά γεύσης και θερμότητας που θα λατρέψετε.
  • Νιφάδες κόκκινης πιπεριάς : Περισσότερη θερμότητα.
  • Κάσιους : Ο ξηρός καρπός της επιλογής.

ΕΝΑ Δ

Πώς να φτιάξετε κοτόπουλο ανακαρδιοειδών στην αργή κουζίνα

Η αργή κουζίνα το κάνει τόσο εύκολο και τόσο νόστιμο. Το επιπλέον βήμα του ροδίσματος του κοτόπουλου είναι θεϊκό.

Προετοιμάστε το κοτόπουλο: Συνδυάστε το άμυλο καλαμποκιού και το πιπέρι σε επανασφραγιζόμενη σακούλα αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέστε το κοτόπουλο. Ανακινήστε για να καλυφθεί με μείγμα αμύλου καλαμποκιού.

Καφέ: Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ροδίζουμε το κοτόπουλο για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε αργή κουζίνα.

Σάλτσα: Συνδυάστε σάλτσα σόγιας, ξύδι, κέτσαπ, γλυκιά σάλτσα τσίλι ζάχαρη, σκόρδο, τζίντζερ, νιφάδες πιπεριού και κάσιους σε ένα μικρό μπολ. περιχύνουμε με το κοτόπουλο. (Μου αρέσει τα κάσιους μου να είναι πιο μαλακά, γι’ αυτό τα προσθέτω κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, αν θέλετε περισσότερο τραγανό, προσθέστε τα αμέσως πριν τα σερβίρετε)

Read More  Καστανή Ζάχαρη Σκόρδο Σολομός Air Fryer

Αργό Μαγείρεμα: Μαγειρέψτε στο ΧΑΜΗΛΟ για 3 έως 4 ώρες.

Απολαύστε: Σερβίρετε πάνω από ρύζι. Κάνει 4-6 μερίδες.

ΕΝΑ Δ

Άλλοι τρόποι μαγειρέματος κοτόπουλου ανακαρδίου

Χωρίς αργή κουζίνα, χωρίς πρόβλημα : Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα σε ένα μεγάλο τηγάνι στην εστία. Αφού σοτάρετε το κοτόπουλο, προσθέστε τη σάλτσα στο μεγάλο τηγάνι σας, αφήστε το να σιγοβράσει για 20-30 λεπτά σκεπασμένο. Αν χρειάζεται να πήξετε περισσότερο τη σάλτσα, φτιάξτε έναν πολτό από 1 κουταλιά της σούπας άμυλο αραβοσίτου και 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό, ανακατέψτε και στη συνέχεια ανακατέψτε στη σάλτσα και αφήστε να πάρει μια ήπια βράση. Σερβίρετε όπως επιθυμείτε.

Στιγμιαία κατσαρόλα: Σοτάρουμε το κοτόπουλο στην κατσαρόλα, μόλις ψηθεί αφαιρούμε και προσθέτουμε τη σάλτσα. Εάν παθαίνεις έγκαυμα, πρόσθεσε μισό φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου. Ρίξτε τη σάλτσα και μαγειρέψτε με το χέρι για 20 λεπτά.

ΕΝΑ Δ

Συμβουλές και παραλλαγές για το καλύτερο κοτόπουλο ανακαρδιοειδών

Το γεγονός ότι μπορείτε να φτιάξετε αυτό το λαχταριστό γεύμα στο slow cooker είναι τρελό. Έχει σοβαρή γεύση σαν να βγάζεις, μόνο καλύτερα!

Αποθήκευση του κοτόπουλου ανακαρδίου σας

Αυτό το πιάτο έχει ακόμα καλύτερη γεύση τη δεύτερη μέρα.

Ψυγείο: Διατηρείται καλά κλεισμένο στο ψυγείο για έως και 5 ημέρες.Κατάψυξη: Τοποθετήστε το κρύο κοτόπουλο κάσιους σε μια σακούλα ή δοχείο που φυλάσσει στην κατάψυξη που είναι αεροστεγές και καταψύξτε για έως και 3 μήνες. Όταν είναι έτοιμο για χρήση, αποψύξτε στο ψυγείο όλη τη νύχτα. 

Ζεσταίνουμε στο κατσαρολάκι για 1-2 ώρες ή στο μάτι της κουζίνας μέχρι να ζεσταθεί και να αφρατέψει.

Γεύμα Καταψύκτη Make-Ahead: Φτιάξτε μια διπλή παρτίδα από αυτό το τρελά νόστιμο γεύμα και καταψύξτε μια παρτίδα για μελλοντική χρήση. Για το γεύμα κατάψυξης, παραλείψτε να βυθίσετε το κοτόπουλο γιατί θα το κάνει λίγο ακατάστατο. Προσθέστε τα πάντα σε μια σακούλα κατάψυξης εκτός από τα κάσιους. 

Read More  Τέλεια και τραγανή φριτέζα αέρα μπούτια κοτόπουλου (τύμπανα)

Πιέστε όλο τον αέρα από τη σακούλα και παγώστε για έως και 3 μήνες. Ξεπαγώστε στο ψυγείο όλη τη νύχτα, προσθέστε το στο κατσαρολάκι και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής. Προσθέστε τα κάσιους και απολαύστε!

Leave a Comment