Μογγολικό μοσχαρίσιο κρέας αργής μαγειρέματος

Αυτό το μογγολικό μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύεται αργά, λιώνει στο στόμα σας τέλεια. Αυτό διαρκεί λίγα λεπτά για να το πετάξετε στο ταψί και έχει τόσο εκπληκτική γεύση! Ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα φτιάξετε στο slow cooker σας!

Αν αγαπάτε το εστιατόριο Mongolian Beef, αυτή η εξαιρετικά εύκολη παράδοση στο σπίτι θα κάνει το take-out ξεπερασμένο. Για ένα τέλειο γεύμα, σερβίρετε πάνω από ρύζι με αυτά τα ρολά αυγών και καλύτερο από τηγανητό ρύζι με ζαμπόν.

Μογγολικό μοσχαρίσιο κρέας αργής μαγειρέματος

Το σκόρδο, η σάλτσα σόγιας και η καστανή ζάχαρη ενώνονται για να δημιουργήσουν μια καραμελωμένη σάλτσα που επικαλύπτει τρυφερά ζουμερά κομμάτια μπριζόλας για ασυμβίβαστη γεύση. Το αργό μαγείρεμα του βοείου κρέατος διασφαλίζει ότι θα είναι λεπτό και χυμώδες. Το μογγολικό βοδινό κρέας είναι γνωστό ότι είναι γλυκό και αλμυρό σε κάθε μπουκιά!

Αυτό είναι ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ πράγματα που έχω φτιάξει ποτέ στο slow cooker μου. ΠΑΝΤΑ. Μου αρέσει να έχω ένα τόσο εύκολο γεύμα που μπορώ να ρίξω στο σκεύος το πρωί και να έχω ένα εστιατόριο που αξίζει το γεύμα για την οικογένεια το βράδυ. Αυτό το μογγολικό μοσχαρίσιο κρέας αργής μαγειρέματος είναι μια από τις συνταγές μου.

ΕΝΑ Δ

Συστατικά Μογγολικού Μοσχάριου:

Πρώτα απ ‘όλα αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει με ελάχιστα υλικά. Είναι απλό αλλά γεμάτο με τόση γεύση! Μου πήρε λιγότερο από 5 λεπτά για να το ρίξω στο slow cooker.

  • Μπριζόλα:  Το ψαρονέφρι μπορεί να αντικατασταθεί εδώ, αλλά μείνετε μακριά από κρέας στιφάδο.
  • Άμυλο καλαμποκιού: Λειτουργεί ως φυσικό μαλακτικό για το βόειο κρέας.
  • Ελαιόλαδο: Η κανόλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εδώ.
  • Σκόρδο: Ψιλοκομμένο ή ψιλοκομμένο θα δώσει την περισσότερη γεύση.
  • Σάλτσα σόγιας: Η σάλτσα σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.
  • Νερό: Αυτό θα το βοηθήσει να γίνει αυθεντικό.
  • Καστανή ζάχαρη:  Η ανοιχτή ή σκούρα καστανή ζάχαρη είναι και οι δύο υπέροχες στη σάλτσα.
  • Καρότα: Τρίψτε τα καρότα προσέχοντας να μην γίνουν πολύ μικρά ή να γίνουν χυλός.
  • Πράσινα κρεμμύδια: Προαιρετική γαρνιτούρα, αλλά κάντε μια εκπληκτική επικάλυψη.
Read More  Ψητό κοτόπουλο

Πώς να φτιάξετε μογγολικό βόειο κρέας σε αργή κουζίνα:

Το βοδινό κρέας κυριολεκτικά λιώνει στο στόμα σας! Μαγειρεύεται τόσο τρυφερό στο slow cooker. Και τότε η σάλτσα είναι απίστευτη. Καθώς το έτρωγα, σκεφτόμουν… δεν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξεις και να μην ερωτευτείς!

ΕΝΑ Δ

Συμβουλές και παραλλαγές:

Τα πάντα σχετικά με αυτή τη μογγολική συνταγή είναι τέλεια και ξέρω ότι θα γίνει αγαπημένη οικογένεια στο σπίτι σας όπως και στο δικό μας!

Κοτόπουλο ή Χοιρινό:  Αυτή η συνταγή είναι πολύ ευέλικτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στήθη κοτόπουλου ή χοιρινό φιλέτο. Κόβουμε πάλι ομοιόμορφα και λεπτά.

Λαχανικά:  Ψήστε το μπρόκολο, τα πράσινα φασόλια ή τα σπαράγγια και στη συνέχεια ανακατέψτε στο τέλος πριν τα σερβίρετε πάνω από το ρύζι για να προσθέσετε υφή και θρεπτικά συστατικά.

Instant Pot:  Μετατρέπεται εύκολα σε μια γρήγορη συνταγή Instant Pot. Σοτάρετε τη μπριζόλα σε υψηλή θερμοκρασία πριν προσθέσετε τα υλικά της σάλτσας και μαγειρέψετε στο χειροκίνητο για 10 λεπτά. Γρήγορη απελευθέρωση της πίεσης και απόλαυση!

Πώς να αποθηκεύσετε τα υπολείμματα:

Αν σας περισσέψει, μπορείτε να έχετε αυτό το πιάτο εστιατορίου 5 αστέρων στο τραπέζι σας τώρα και ξανά αργότερα.

  • Ψυγείο:  Σφραγισμένο δοχείο για έως και τέσσερις ημέρες
  • Κατάψυξη:  Βάλτε τα υπολείμματα σε αεροστεγές δοχείο ή σακούλα με φερμουάρ κατάψυξης για έως και 4 μήνες.
  • Μεσημεριανό: Σπάστε σε μεμονωμένες μερίδες για ένα γρήγορο ζέσταμα στο φούρνο μικροκυμάτων για μεσημεριανό γεύμα.

Leave a Comment