Κρεμώδες μανιτάρι κοτόπουλο σε μία κατσαρόλα Φλωρεντίας

Με αυτό το κρεμώδες μανιτάρι κοτόπουλου φλωρεντίνης σε μία κατσαρόλα, θα δειπνήσετε στο τραπέζι σε λιγότερο από 30 λεπτά! Επιπλέον, ο καθαρισμός είναι εύκολος! Αυτό το χορταστικό πιάτο είναι γεμάτο με λιαστές ντομάτες, σπανάκι, μανιτάρια και τα πιο κρεμώδη ζυμαρικά! Η οικογένειά σου θα τρελαθεί με αυτό.

Τα γεύματα με ένα δοχείο είναι πάντα το αγαπημένο μου για πολυάσχολες νύχτες. Λαμβάνετε νόστιμα, χορταστικά γεύματα με ελάχιστη προσπάθεια και ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι! Είναι win-win. Αν ψάχνετε για περισσότερα δείπνα με μία κατσαρόλα για να προσθέσετε στη σειρά γευμάτων αυτή την εβδομάδα, δοκιμάστε αυτό το μοσχαρίσιο stroganoff , τορτελίνι κοτόπουλο παρμεζάνα ή τα ζυμαρικά Cajun alfredo !

One Pot κρεμώδες μανιτάρι κοτόπουλου Φλωρεντίας

Εάν δεν είστε σίγουροι τι να φτιάξετε για δείπνο απόψε, μην ψάξετε περισσότερο από αυτό το μανιτάρι κοτόπουλου Φλωρεντίας! Αυτό το νόστιμο πιάτο ζυμαρικών αξίζει κάθε υδατάνθρακες! Η κρεμώδης σάλτσα ζυμαρικών με φρέσκα μανιτάρια και σπανάκι είναι τόσο τέλεια με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια, οι λιαστές ντομάτες του δίνουν ένα τελευταίο χτύπημα γεύσης και υφής! Είναι τρελά νόστιμο και δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει. Θα το λατρέψεις!

Το μανιτάρι κοτόπουλου Φλωρεντίας μοιάζει και έχει γεύση σαν ένα φανταχτερό γκουρμέ γεύμα, αλλά είναι πραγματικά απλό και εύκολο να μαγειρευτεί σε μια κατσαρόλα! Μου αρέσει να το φτιάχνω όταν ταΐζω πλήθος γιατί σε όλους αρέσει πάντα και είναι τόσο εύκολο να φτιάξεις πολλά. 

Αν ψάχνετε για μια επιλογή χωρίς κρέας, μπορείτε να την φτιάξετε ακόμη και ως κρεμώδες μανιτάρι φλωρεντίνης χωρίς το κοτόπουλο. Είναι εξίσου νόστιμο και έτσι! Η γευστική σάλτσα κάνει πραγματικά μεγάλο μέρος της βαρύτητας εδώ. Είτε πρόκειται για μια εβδομάδα στο σπίτι είτε για ένα κομψό δείπνο, αυτή η συνταγή είναι μια συνταγή που βρίσκω τον εαυτό μου να βγάζω ξανά και ξανά!

Read More  Μηλόψωμο

ΕΝΑ Δ

Συστατικά που χρειάζονται

Αυτό το γεύμα είναι τόσο γευστικό και γεμάτο με τόσα πολλά νόστιμα πράγματα. Είναι σοβαρά μια από τις αγαπημένες μου συνταγές όλων των εποχών! Οι λιαστές ντομάτες, τα μανιτάρια, το κοτόπουλο και το σπανάκι μαγειρεύονται με την κρεμώδη σάλτσα και ρίχνονται στα ζυμαρικά. Πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτόν τον συνδυασμό συστατικών.

Στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, χωρίς πέτσα: Κόψτε σε κομμάτια μιας ίντσας ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα και γρήγορα.

Βούτυρο:  Και ανάλατο ή αλατισμένο θα λειτουργήσει, απλώς προσαρμόστε το αλάτισμά σας στο τέλος ανάλογα.

Ελαιόλαδο: Χρησιμοποιήστε ένα υψηλής ποιότητας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για να μαγειρέψετε τις λιαστές ντομάτες, το σκόρδο και τα μανιτάρια.

Σκελίδες σκόρδου: Το ψιλοκομμένο σκόρδο δίνει μια πλούσια, αλμυρή γεύση στη σάλτσα κρέμας.

Λιαστές ντομάτες : Αυτό είναι το αγαπημένο μου συστατικό σε αυτή τη συνταγή λόγω της έντονης γλυκιάς και ξινής γεύσης τους! Πραγματικά μεταφέρουν τη σάλτσα από καλή σε εξαιρετική.

Μικρά Μανιτάρια: Ψιλοκομμένα και μαγειρεμένα με το σκόρδο και τις ντομάτες σε ελαιόλαδο. Χρησιμοποίησα μανιτάρια κουμπιού, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μανιτάρια κρεμίνι ή καφέ.

Αλεύρι:  Προστίθεται μικρή ποσότητα στο σκόρδο και το λάδι για να δημιουργηθεί ένα ρου.

Ζωμός Κοτόπουλου:  Δίνει στη σάλτσα μια αλμυρή, γευστική βάση. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βουτιά λευκό κρασί!

Μισή και μισή :  Γλυκαναίνει τη σάλτσα και την κάνει ωραία και κρεμώδη.

Αλάτι και πιπέρι:  Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση!

Σκόνη σκόρδου:  Ακόμα περισσότερη γεύση σκόρδου; Πάντα!

Linguine: Σπάστε στη μέση για ευκολότερο μαγείρεμα και σερβίρισμα. Λατρεύω τη γεύση του λιγκουίνι με την κρεμώδη σάλτσα, αλλά μπορείτε επίσης να το αλλάξετε με τα αγαπημένα σας ζυμαρικά! Οι πένες είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή, καθώς χωράει σε όλη τη γευστική σάλτσα.

Read More  Μπρουσκέτα

Τριμμένη παρμεζάνα:  Η φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα κάνει τεράστια διαφορά, πιστέψτε με!

Φρέσκο ​​Baby Spinach:  Το αποψυγμένο κατεψυγμένο σπανάκι λειτουργεί σε μια πρέζα, αλλά το φρέσκο ​​είναι το καλύτερο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το baby kale αντί.

ΕΝΑ Δ

Πώς να φτιάξετε μανιτάρια κοτόπουλου Φλωρεντίας

Όχι μόνο το μανιτάρι κοτόπουλου Φλωρεντίας είναι εύκολο να το φτιάξετε, αλλά χρειάζονται μόνο 20 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος! Ξέρω ότι δεν θα μετανιώσετε που φτιάξατε αυτό το γεύμα για την οικογένειά σας. Θα έχει τεράστια επιτυχία! Τα παιδιά μου δεν χορταίνουν ποτέ.

Μαγειρέψτε τα στήθη κοτόπουλου: Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια δυνατή φωτιά προσθέστε το βούτυρο και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει και να μην είναι πλέον ροζ.

Μαγειρέψτε τα λαχανικά: Προσθέστε το ελαιόλαδο και μαγειρέψτε το σκόρδο, τις λιαστές ντομάτες και τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το αλεύρι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλο ένα λεπτό.

Χτυπάμε τη σάλτσα και σιγοβράζουμε: Προσθέτουμε σιγά σιγά τον ζωμό κοτόπουλου, το μισό και το μισό, αλάτι, πιπέρι και σκόνη σκόρδου και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν.

Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά : Σκεπάστε και μαγειρέψτε για 10-15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά.

Γαρνίρουμε και σερβίρουμε: Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την παρμεζάνα και το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται το σπανάκι. Στη συνέχεια, ανακατέψτε αμέσως τα μανιτάρια κοτόπουλου florentine.

ΕΝΑ Δ

ΕΝΑ Δ

Συμβουλές για συνταγές με ένα δοχείο

Μπορώ να πάρω μόνο μια αλελούγια για γεύματα σε μια κατσαρόλα; Με έχουν σώσει αυτή την εβδομάδα και αυτό είναι έτοιμο σε λιγότερο από 30 λεπτά! Αυτό είναι σοβαρά ένα από τα πιο νόστιμα γεύματα που θα φτιάξετε ποτέ!

Read More  Κοτόπουλο και ρύζι στο φούρνο

Μετρήστε τα συστατικά: Συναρμολογήστε τα υλικά πριν ξεκινήσετε. Η οργάνωση των συστατικών σας βοηθά να μειώσετε το χρόνο μαγειρέματος και μπορείτε να επαληθεύσετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε.

Μαγειρέψτε πρώτα το κρέας: Ξεκινήστε μαγειρεύοντας πρώτα το κρέας. Οι γεύσεις που αφήνει το κρέας στον πάτο του τηγανιού ενσωματώνονται σε όλα τα στρώματα που θα ακολουθήσουν.

Προσαρμογή χρόνου μαγειρέματος: Προσθέστε τα υλικά με φθίνουσα σειρά του χρόνου μαγειρέματος. Πρώτα πρέπει να μπουν πράγματα που χρειάζονται τον μεγαλύτερο χρόνο μαγειρέματος.

Κόψτε τις ντομάτες: Κόψτε τις λιαστές ντομάτες σε μικρότερα κομμάτια για να μην είναι υπερβολικές.

Leave a Comment