πολιτική απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου του ovxyz.com

Τελευταία Ενημέρωση: Ιανουάριος 2023

Καλωσορίζουμε σας στο ovxyz.com, τον ιστότοπο που αφιερώνεται στη δημιουργία φαγητού και στις συναρπαστικές συνταγές. Στην ομάδα μας, σέβονται το απόρρητο και την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διατηρούμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε.

1. Συλλογή Πληροφοριών

Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας, εγγράφεστε, συνδέεστε με τα κοινωνικά μας δίκτυα, ή συμμετέχετε σε διαγωνισμούς ή άλλες προωθητικές δραστηριότητες.

2. Χρήση Πληροφοριών

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την παροχή και βελτίωση του περιεχομένου μας, την εξατομίκευση της εμπειρίας σας, καθώς και για την επικοινωνία μαζί σας σχετικά με νέα περιεχόμενα και προσφορές.

3. Διακοπή Χρήσης Πληροφοριών

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διακόψετε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]

4. Κοινοποίηση Πληροφοριών

Δεν παρέχουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν απαιτείται από το νόμο.

5. Ασφάλεια Πληροφοριών

Διατηρούμε τις κατάλληλες φυσικές, ηλεκτρονικές και οργανωτικές διαδικασίες για την προστασία των πληροφοριών σας.

Ευχαριστούμε που είστε μέρος της κοινότητάς μας στο ovxyz.com. Για οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]